laseren er rykket til Solrød strandvej 84 hos silke care

Effektiv og sikker fjernelse af tatovering med laser

Maskinen

Vi bruger en af de førende maskiner på markedet indenfor laser-teknologi. (Tribeam). Vores behandler, Trine er certificeret og super professionel, så du er i trygge hænder under hele forløbet.

Proces

En laserbehandling har til formål at fjerne den uønskede tatovering helt, eller tone den markant ned, så der kan laves et cover-up. Ved din første behandling bliver du informeret om alt fra processen til efterbehandling. 

Varigheden af behandlingen kan variere fra 10 sekunder til 10 minutter, afhængigt af størrelsen på tatoveringen. Fælles for alle er, at det er hurtigt og effektivt. Resultater ses typisk efter 6-8 uger.

Efterbehandling

Efter en behandling vil området være rødt og i nogle tilfælde også hævet. Der kan også opstå kløen under huden nogle uger efter behandlingen.

Vi anbefaler at holde  behandlings området rent med parfumeri sæbe og efterbehandle med Aloe Vera gel 3 gange dagligt i 1-2 uger. Sol, spa og pool frarådes i 3 uger efter behandlingen. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.