Om os

SKIN er et studie beliggende i Solrød Centeret, cirka 5 minutter fra Solrød station. Vi er et kreativt team bestående af 5 tatovører; Chris, Kristina, Sarah, Marc og Zara. I teamet har vi også 2 dygtige lærlinge, nemlig Asger og Emma.

Udover det, har vi et fast samarbejde med Silke Cares laserbehandler Trine, som står klar til at hjælpe dig af med din gamle tattoo. Silke Cares lokaler ligger også i Solrød Centret, cirka 300 meter fra SKIN.

Vores 5 udlærte tatovører har tilsammen over 30 års erfaring. Vi sætter alle en ære i vores håndværk, og stræber hver dag efter, at blive endnu bedre inden for vores felt. Dette bærer stemningen i butikken præg af, hvor vi hver dag sparer med hinanden i forskellige teknikker og metoder.

Hos SKIN bliver du mødt med en høj service, og vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt, hvad enten det er black and grey eller farve. SKIN’s vigtigste ambition er at levere kvalitet til vores kunder ved hvert besøg. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende en besked eller komme forbi studiet til en uforpligtende snak.